8 martie vine cu produse cosmetice naturale ce rasfata pielea delicata a doamnelor si domnisoarelor

8 martie vine cu produse cosmetice naturale ce rasfata pielea delicata a doamnelor si domnisoarelor

Stiu ca in ultima perioada am fost mai tacuta si nu v-am mai scris foarte multe despre ceea ce fac. De la mijlocul lunii februarie am fost mereu la targuri in Cluj astfel incat sa va pot prezenta cat mai bine sapunurile si produsele cosmetice naturale Marillys.

Se apropie ziua de 8 martie, Ziua Femeii  iar iubitorii de sapunuri si cosmetice naturale m-au asaltat cu  comenzi de toate felurile. Nu ma plang ci ma bucur de faptul ca sunteti incantati de produse.  Anul acesta o companie din Brasov va oferi  doamnelor cate un pachet cadou, Ingrijire delicata.

Produse cosmetice naturale ce vor rasfata pielea delicata adoamnelor si domnisoarelor

Produse cosmetice naturale ce vor rasfata pielea delicata adoamnelor si domnisoarelor

Uleiurile pentru masaj in asteptarea etichetelor

O formula de patru uleiuri presate la rece, ce se absorb usor in piele, cu miros delicat de flori de ylang-ylang. Un minunat afrodisiac.

Din luna februarie si pana acum, am avut parte de clienti care m-au sunat  doar sa-mi spuna cat de mult le plac produsele pe care le fac. Mame care au crezut ca fac o mica supriza fiicei sau fiului si  au revenit cu zambetul pe buze, ca surpriza a fost pentru ea: copiii cunosteau produsele si au fost incantati. Am avut un domn care nu s-a desprins de stand pana cand sotia lui nu i-a cumparat cremele lui preferate cu care se rasfata in fiecare zi. Am avut parte  si de o parere contrara, dar pe care eu am perceput-o ca fiind nejustificata, cu toate ca e cumva firesc să existe păreri contrare. Oamenii sunt de toate felurile si din pacate nu poti multumi pe toata lumea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com