Apă din trandafiri de Damasc

Apă din trandafiri de Damasc

Apa florală sau hidrolatul. rezultă prin distilarea florilor sau a frunzelor plantelor. Apele  florale au proprietăți similare cu cele ale uleiurilor esențiale dar sunt cu mult mai puțin concentrate. Spre deosebire de uleiul esențial, apa florală obținută prin distilarea cu abur, conține  toate proprietățile pe care planta sau floarea le conține. Apele florale  de cea mai bună calitate sunt obținute prin distilarea cu abur  a plantelor proaspete. Prin distilarea plantelor rezultă apa florală și  uleiul esențial. Apa astefel obținută conține mai puțin de 5% ulei esențial. Fiecare apă florală aduce o aromă subtilă a florii dar se simte și nota ierboasă, ceea ce  demonstrează că a rezultat un produs autentic.

Hidrolat  din trandafiri de Damasc Marillys

Apa florala din trandafiri de Damasc este un nou produs Marillys . Este obtinută prin distilarea  cu abur a petalelor atent culese, selectate si pastrate.

Apa tonică  florală  obținută  prin distilarea trandafirului de  Damasc, este bine cunoscută pentru proprietățile sale active. Luptă împotriva radicalilor liberi, contribuie la menținerea elasticității pielii și regenerarea acesteia.  Are un conținut bogat de vitamina C,  esențială pentru sinteza de colagen și elastină. Utilizat cu regularitate, hidratează pielea și contribuie la uniformizarea și  revigorarea acesteia.  Apa florală din trandafir de Damasc este recomandată în special pentru îngrijirea zilnică, pe pielea matură pentru a reduce ridurile, liniile de expresie și capilarele sparte. Ideal pentru calmarea pielii cuperozice sau a  tenului cu acnee. Se utilizează ca apă tonifiantă prin  umezirea unui disc de bumbac după demachiere și aplicat pe pielea curată zilnic, ca tratament reparator.

Hidrolat din petale de trandafiri

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com