Balsamul de buze cu catina, miracol pentru buzele tale!

Buzele, ca si pielea, pot fi usor agresate de soarele prea puternic care a pus stapanire peste Romania in ultimele saptamani,  iar rezultatul fiind deloc placut, buzele fiind acum uscate si crapate. De aceea, nu trebuie sa iti neglijezi buzele, crezand ca sunt mai putin importante decat restul corpului! Ingrijirea buzelor crapate nu e un ritual dificil, in schimb necesita o grija constanta.

Craparea si uscarea accentuata a buzelor apare din cauza mai multor factori, printre care se numara temperaturile foarte ridicate sau, dimpotriva, foarte scazute, vantul, utilizarea unor produse cosmetice neadecvate sau consumul scazut de apa.

Personal, mai ales vara sa ma confrunt cu uscarea excesiva a buzelor si de multe ori dau vina pe faptul ca nu beau suficient de multa apa. De fapt, buzele mele se usucau si cand nu foloseam un balsam ca sa le hidratez. Folosirea unui balsam pentru buze este primul pas pentru a preveni uscarea si craparea acestora. Pe langa deshidratare, balsamul este recomandat deoarece acopera fisurile din buze si grabeste vindecarea lor. Daca obisnuiesti sa folosesti regulat un balsam, alege-l pe cel corect, cu ingrediente intradevar eficiente, iar unul dintre acestea ar fi catina. Un balsam cu catina, datorita proprietatilor sale, de care am mai vorbit articolele trecute, ar fi produsul ideal pentru ingrijirea buzelor!

Recomandarea mea pentru astazi:  Balsamul de buze cu catina de la Marillys!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Irina

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com