Bărbații și cosmetica

Bărbații și cosmetica

Cred că ceea ce definește un bărbat este masculinitatea. Cu toate acestea, azi este destul de greu de definit acest termen care parcurge o plaja destul de largă care începe de la bărbatul dur, genul salopeta și bocanci, nebărbierit, cu fizic debordant până la metrosexualul firav, livrat la costum fistichiu, mirosind imberb a toate loțiunile disponibile pe piață.

barbierit

barbat la dus

Alegerea fiecărei tipologii ține de ceea ce natura a binevoit să ne dăruiască, iar pentru fiecare există o masă critică de admiratoare, așa că nu ar trebui nici un bărbat să își facă probleme în acest sens. Curat, îngrijit, încrezător și manierat sunt cele mai puține atribute ce determină suficiența. Băieți, bărbați … cu moderație, merită să vă lăsați pe mâna doamnei inimii voastre să vă îngrijească fără a vă știrbi din statutul de macho. Nu trebuie neapărat să stați cu castraveți pe ochi și tampoane de vată între degetele de la picioare, ajunge ca în intimitatea casei să acordați timp și îngrijirii tenului feței, corpului după duș și unghiilor.

Am șansa de a avea lângă mine o femeie deosebită care își rupe din timpul ei dedicat îngrijirii și mi-l face mie cadou. Timpul petrecut împreună astfel este neprețuit, intimitatea dintre noi se leagă mai mult și prin aceste momente. Vă asigur ca plusul de încredere de a te lăsa în grija mâinilor ei, impulsionează relația de cuplu să evolueze. O crema sau un ulei de masaj, aftershave-ul după bărbierit, grija pentru punctele negre de pe față sau nas, ori extragerea firelor sălbatice din sprâncene până la urmă sunt o realitate. Dar e mult mai frumos cand se face în doi.

Rezultatul ar putea să va surprindă, eu va doresc să fie unul cu care deja sunteți obișnuiți.

mascul

costume bărbătesti

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Calin

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com