Bronzul natural și sănătos în 6 pași

Bronzul natural și sănătos în 6 pași

Toate femeile doresc ca în perioada de vară să afișeze un corp  bronzat, natural și sănatos, de un auriu perfect, care să ascundă imperfecțiunile și să scoată în evidență atuurile. Acum pe piață există o mulțime de variante  de loțiuni, sprey-uri autobronzante, solar sau metoda cea mai clasică  razele soarelui.  Indiferent de felul în care dorești să  te bronzezi, e bine să ții cont de câțiva pași simpli.

1.  Analizează-ți sănătatea pielii: dacă ai coșuri, acnee, alunițe sau iritații ale pielii sau pete decolorate. Dacă ai motive de îngrijorare, o vizită la medicul dermatolog te-ar putea liniști și ai gasi  soluția la ceea ce te neliniștește.

2. Pentru ca brozul să țină o perioadă îndelungată, uniformă, sau să obții acel bronz auriu la care visezi,secretul este EXFOLIEREA. Exfolierea se face  pe toată suprafața corpului pentru îndepartarea pielii uscate și a celulelor moarte.

3. Hidratarea și hrănirea pielii este un alt pas important. Pentru a menține pielea fină și  catifelată pe toată durata  expunerii la soare e necesară aplicarea unei creme hrănitoare cel puțin o dată pe zi.

4. Aplica o loțiunea de plajă potrivită tipului tău de piele și perioadei în care te expui la soare. Folosește în mod obișnuit o loțiune protectoare pentru soare, pe tot corpul  înainte de expunerea la soare și  după  ce ieși din apă.Aplica o lotiune potrivita tipului tau de piele

5. La plajă  petrece aceași durată de timp atât pe față cât și pe spate, pentru un bronz uniform.  Dacă vei schimba poziția tot la 10 minute vei lăsa pielea să se răcorească, iar culoarea bronzului va fi  mult mai placută.

6.Dupa o zi petrecută la plajă, racorește-te sub duș, apoi aplică o loțiune răcoritoare și hrănitoare.

O seară liniștită și racoroasă.

Sursa imaginilor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com