Cateva idei pentru cadoul de Valentine’s Day

Cateva idei pentru cadoul de Valentine’s Day

Ma pun in locul vostru si ma gandesc si eu ce cadou as putea alege pentru  prietenul meu/prietena mea pentru Valentine’s Day si pare destul de greu, in plus bugetul  este limitat. Am sa va propun cateva idei de produse ce pot fi adaugate  langa cadou sau  produse care impreuna pot fi un cadou ce va fi cu siguranta apreciat atat de el cat si de ea.

 

 imagine artistica hidratant solid sub forma de stea

Hidratantul solid Stea poate fi folosit pentru coate, genunchi, calcaie crapate si foarte uscate sau maini aspre. Mirosul hidratantului solid poate fi: trandafiri de Damasc, lavanda praospat culeasa, frunze de roinita, iasomie sau ambra. Acesta cantareste 15 grame.

 

imagine artistica cu hidratant solid Floare de migdal, marillys

Hidratantul solid Floare de migdal poate fi folosit pentru coate, genunchi, calcaie crapate si foarte uscate , maini aspreb dar si pentru masajul zielii uscate de pe picioare. Mirosul hidratantului solid poate fi: trandafiri de Damasc, lavanda praospat culeasa, frunze de roinita, iasomie sau ambra. Flori de migdal cantareste 35 de grame.

 

poza artistica hidratant solid Inima de la marillys

Hidratantul solid Inima poate fi folosit pentru coate, genunchi, calcaie crapate si foarte uscate , maini aspreb dar si pentru masajul zielii uscate de pe picioare. Mirosul hidratantului solid poate fi: trandafiri de Damasc, lavanda praospat culeasa, frunze de roinita, iasomie sau ambra. hidratantul solid Inima cantareste 35 de grame.

 

imagine artistica Ulei de masaj marillys

Uleiul de masaj cu boboci de trandafiri de damasc vor face masajul relaxant si linistitor. Compozitia de uleiuri vegetale de samburi de struguri, jojoba , gemeni de grau si susan hnasesc pielea in profunzime fara a lasa o pelicula grasa pe piele. cantareste 125 ml.

Produsele potfi comandate  in magazin.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com