Cum să previi apariția ridurilor natural?

Cum să previi apariția ridurilor natural?

Atunci când stai încruntat și suparat se formează primele riduri fine, acestea se numesc riduri de expresie. Respectând următorii pași poți împiedica apariția ridurilor de expresie câțiva ani.

1. Zâmbește  O față încruntată înseamnă o față ridată, așa că opusul unei fețe încruntate este o față zâmbitoare. Zâmbește cât mai des, astfel pielea feței se va întinde și ridurile vor  dispărea. Științific s-a demonstrat că zâmbetul și râsul este sănătos. Vei avea de caștigat nu numai în lupta cu ridurile dar și din punt de vedere social :). Se spune că zâmbetul descrețește frunțile!

zambeste pntru a descreti fruntea

2. Demachierea Folosește discuri demachiante pentru a curăța, zi de zi, pielea feței  inclusiv  zona frunții, acolo unde apar primele semne de bătrânețe, pete de culoare maronie. Folosește  o cremă hranitoare, grasa pe baza  de unturi si uleiuri hranitoare pentru a reface stratul lipidic si bariera ta de protectie, iar pentru zona ochilor o cremă antirid.

demachierea ochilor

3. Evita stresaul Stresul te face să fii pesimist și să devii încruntat, astfel apar primele linii fine, ridurile de expresie.

evita stresul

4.Fii fericit pentru vârsta pe care o ai. Nu fi gelos pe tinerii din jurul tău, într-o zi vor îmbătrâni și ei.

5. Ai incredere în tine și nu lăsa pe nimeni să  iți doboare încrederea.

Se pare că lumea ar face orice pentru a preveni  îmbătrânirea și ridarea pielii. Citind mai multe informații pe intrenet am gasit un articol cu una din invențiile japonezilor  în domeniul cosmeticii. Centura faciala pentru ce ține pielea feței întinsă și promite să te scape de ridurile de expresie.

centura pentru prevenirea ridarii pieliiSursa foto

Ai purta așa ceva?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com