Cură de detoxifiere cu suc de legume și fructe de la țară

Cură de detoxifiere cu suc de legume și fructe de la țară

Sunt ani de zile de când nu am mai mâncat  produse din carne procesată, fast-food sau sucuri carbogazoase. Dar în ultimul an, datorita ritmului alert, nu am mai fost  atentă la ceea ce mănânc sau beau.fast-food

Sărbătorile de iarna la noi s-au prelungit pâna pe data de 15 ianuarie cu ziua de naștere a lui Calin. Invitații de toate felurile, unuii mai mofturoși, alții cărora le e indiferent de ceea ce mănâcă sau beau, alții vegetarieni.  Din partea mea aș  fi făcut un meniu bazat mai mult pe vegetale, brânzeturi și pește, dar mi-aș fi auzit reproșuri ca și în toamnă când am inaugurat apartamentul odata cu ziua lui Tudor.  După ce nouă ni s -a părut că toată lumea s-a simțit bine și a fost totul ok, a doua zi am primit reproșuri. Concluzia a fost că dacă nu am făcut chiftele sau șnițele nu a fost mâncare. Anul acesta am facut chiftele pe langa altele, iar la plecarea musafirilor pretențioși am primit calificativ ca și copii din clasele primare. NO COMMENT

Nu știu ce vor sa faca unii si alții cu viața și sănătatea lor, dar întalnirea cu un prieten  venit din țările calde, m-a pus pe gânduri. El avea probleme cu sistemul digestiv de ani de zile. Sistemul de asigurări de sănatate german a cheltuit o mulțime de bani pentru a afla care e cauza problemelor lui. A ajuns în cele din urmă in Canada  la o clinică unde pe lângă o detoxifiere a corpului, cu sucuri de fructe și legume, a învătat sa mănânce corect. Adică nu trei feluri la o masă, așa cum suntem noi învățați, ci mâncare mai puțin procesată, mai multe legume, semințe, uleiuri presate la rece,  salate și fructe cât mai crude. Fără produse lactate, fără prăjeli, slaninuțe, mititei și sucuri carbogazoase. Eu la carne nu doresc să renunț dar consumată cu moderație sunt de părere că nu face rău.

Am luat măsuri încă de dimineață de la prima oră, suc de fructe pe stomacul gol pentru toată familia. Hidratarea îmi lipsește de câteva zile, am buzele crăpate și pielea mă mănâncă. Atât îmi  este de  uscată.

Ce sper să se întample după acestă  cură de detoxifiere? Să scapam  toți 3 de tuse, nas înfundat, oboseală și somnolență pe timpul zilei.

Iată propunerea mea pentru un suc proaspat și detoxifiant: morcovi, gulie, mere și o bucățică de ghimbir.

suc de fructe si legume proaspete din gradina ta

După  curățarea organizmului de toxine, pielea feței, va fi mai luminoasă, mai elastică și cearcănele din jurul ochilor se vor estompa sau chiar vor disparea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com