Detoxifierea incepe cu Marillys

Detoxifierea incepe cu Marillys

sapun natural pentru ten grasToamna este cel mai potrivit anotimp pentru cura de detoxifiere si, in paralel, pentru cura de vitamine si minerale care sa te faca sa intri in iarna in forma si plina de vitalitate. In plus, bogatia de legume si fructe te imbie, iar ritmul mai domol al toamnei (gata cu peterecerile si noptile pierdute), lasa loc pentru mai multe ore de odihna.

La inceputul toamnei, organismul nostru intra incet in relanti, iar metabolismul isi reduce viteza. Daca la aceasta asociem stresul, generator de radicali liberi si o alimentatie dezechilibrata cu prea putine minerale si vitamine, atunci sansele sa te ingrasi si sa inmagazinezi toxinele este maxim. In plus,  toxinele vor ramane „in gazda” la tine in organism – in sange, in piele – pana la primavara.

Toamna bronzul dispare, iar tenul are nevoie de masuri atente de ingrijire prin care sa isi recapete elasticitatea si stralucirea. Chiar daca soarele nu mai are aceeasi intensitate si in acest sezon este nevoie de protectie solara si hidratare regulata. De asemenea, toamna este indicat sa incepeti tratamentele de infrumusetare cu termen lung, iar unul dintre ele ar fi curatarea intensa a tenului, si ce poate fi mai bun decat un sapun detoxifiant, intr-o cura de detoxifiere?

De aceea recomandarea mea pentru astazi este: Sapunul detoxifiant de la Marillys!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Irina

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com