Dușul de seară

Dușul de seară

Acum câteva săptămâni vă scriam un articol referitor la dușul de dimineață. M-a inspirat vecinul  care are baia perete în perete  cu apartamentul nostru și de unde se aude tot :).  În seara asta dușul lung, apa caldă ca o ploaie de vară pe seară și bine înțeles produsele cosmetice naturale, m-au inspirat să vă scriu. apa spala toate probleme si stresul de peste zi Dușul sau baia de seară ar trebui sa fie linistitor. Pentru asta puteți folosi săpun cu ulei esențial si flori de lavandă, sau sarea  de baie cu albastrele. Dupa duș va recomanad   să aplicații pe pielea înca umedă o cremă  de față grasă  hrănitoare cu efect antirid.dupa dusul de seara aplica o crema hranitoare cu efect anti-rid

M-am obișnuit ca seara să-mi acord timp pentru un masaj ca și răsplată dupăo zi obositoare. Astfel circulatia sangvină se acelerează iar crema se absoarbe mai bine în piele; în plus astfel mușchii se relaxează . Uleiul sau untul de corp se absoarbe bine în piele și are timp să acționeze până  dimineață. Seara, dupa ce toată lumea s-a culcat am ceva mai mult timp pentru pielea mea, pentru aranjatul părului, pentru mine.

Dupa dușul de seară mă simt eliberată de tot stresul și problemele acumulate peste zi.Îmi simt pielea împrospătată  și eliberată de toxinele eliminate  prin transpirație.

Dusul de seara linistetste si relaxeaza trupul si sufletul dulpa agitatia zilei

 Hi hi.. l-am convins și pe el  să fugă la duș:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com