Hrană pentru pielea uscată

Hrană pentru pielea uscată

Am o veste minunată pentru cei cu care nu m-am întâlnit  înaite de Craciun și nu am reușit să stăm la taclale. Anul acesta familia se va mări cu încă un membru începând cu luna iulie. Băiețel sau fetiță, nu are importanță, pentru noi contează doar să fie sănătos. Burtica este destul de mare pentru 15 săptămâni așa că zilnic o răsfăț cu ulei de cocos, unt de cacao sau unt de shea. Dar parcă le-aș combina pe toate și  aș încerca și câteva uleiuri mai prețioase:  ulei de măceșe, ulei de cânepă și argan.  Deja mă gândesc la niște mini loțiuni solide de diferite forme, cât niște bomboane de ciocolată care să-mi ajungă odată pentru tot corpul .

Iată o loțiune de corp dragă  mie, pe care am creat-o acum 2 ani. Se numește Arici pentru Burtici și are imprimat pe ea forma unui arici. Poate fi folosită și pentru pielea bebelușului după baie.  Avantajul acestor loțiuni solide este că având atat de multe uleiuri și unturi hrănitoare, oferă pielii elasticitate și fermitate astfel încât  previn apariția vergeturilor.

Câteva imagini cu loțiuni solide numai bune pentru  o piele uscată, pentru pielea bebelușului  ieșit de la îmbăiat sau  pentru burta unei viitoare mămici.

 

mini lotiuni solide cu lavanda

lotiuni solide pentru corp inimioare

mini lotiune solida impachetata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com