Îngrijirea pielii feței în sezonul rece

Îngrijirea pielii feței în sezonul rece

Oscilațiile de temperatură  este unul dintre dușmanii cei mai periculoși ai pielii expuse, în principal pielea feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.În ultima vreme trecem direct de la vară la iarnă și de la iarnă la  vară, iar aceste schimbări ne afectează pielea dar are efecte dăunatare și asupra stării de sănătate, in special în cazul  persoanelor cu afecțiuni cronice.

Crema grasa si vitaminizanta pentru maini si picioare

Pe perioada verii pielea a avut nevoie de o cremă hidratantă cu un surpuls de apă, iar datorită caldurii, transpirația a fost stratul de protectie natural. În sezonul rece, odată cu scăderea temperaturilor, pielea are nevoie de o cremă mai grasă, hrănitoare, bogată în vitamine dar și de o serie de măști ce pot fi aplicata acasă.

Toamna este anotimpul potrivit pentru a apela la proceduri cosmetice precum:  exfolierea, curățarea și aplicarea măștilor puternic hrănitoare ori vitaminizante.  Atenție la procedurile de peeling, acestea sensibilizează pielea, soarele puternic poate să dăuneze.

Nu uitați nici de protecția și hrănirea pielii buzelor, aveti de unde alege o serie de balsamuri de buze, atat sub formă de stick cât și în cutie.

Pahet balsam de buze

 Căldura blândă a soarelui de dimineață să vă mângâie pielea!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com