Look natural în 8 pași

Look natural în 8 pași

Sunt cîteva lucruri pe care le știi cu siguranță. Machiajul de vară trebuie să fie cât mai ușor, în culori pastel, să nu încarce pielea, să fie cât mai natural. Iată ce trebuie să faci pentru un machiaj de vară.

1.Începe prin a-ți curăța fața cu un săpun natural blând. Aplică apoi o cremă hrănitoare cu factor de protecție care să-ți protejeze pielea de razele ultavioalete, pe parcursul întregii zile.

Cutrata pielea fetei dimineata cu un sapun natural

2. Aplică un strat de pudră. Renunță la fondul de ten lichid pe perioada verii. În locul lui folosește un fond de ten mineral pudră, cu factor de protecție. Aplică uniform pe față, astfel încât să acopere petele ori micile imperfecțiunui ale pielii. Nu folosi nunațe de portocaliu. Portocaliu este soarele la apus, nu se potrivește pe pielea ta :).

Aplica un strat de pudra minerala

3. Aplică anticearcăn în zona de sub ochi atât cât ai nevoie, dar nu exagera. În cazul în care ești norocoasă și nu ai nevoie de el, treci mai departe la pasul următor.

Estompeaza  cearcanele cu un creion corector4. Aplică un blush sau puțină pudră bronzantă . Folosește o cantitame mică, de blush de un roz deschis pe obraji, pe nas, barbie și pe linia părului. Pentru un look natural, folosește doar unul dinte cele două produse în cantitate mică.

Aplica pe obraji un blash discret5. Aplică pe pleoapa ochiului un fard naturala care să se potrivească culorii ochilor tăi. Folosește fardul discret și nu încarca întreaga pleoapă cu această culoare.

Aplica culoare pe pleoapa superioara6. Pune un strat subțire de rimel pe gene. Rimelul va scoate în evidență culoarea ochilor tăi. În locul unui rimel negru este de preferat unul de culoare maro, rezistent la apă. Pentru acest machiaj natural de vară, nu ai nevoie de eye liner așa că poți renunța la el.

Rimeleaza genele cu maro7. Acum poți să dai un strop de luciu buzelor tale. Un lip gloss sau un balsam de buze cu factor de protecție ar fi cel mai potrivit. Poți folosi un lip gloss transparent, nud, roz pastel sau în cularea piersicii. Cheia acestui machiaj este să folosești culori cât mai naturale și discrete.

Pentru buze poti folosi un lip gloss sau un balsam de buze8. Mai trebuie doar să-ți treci mâna prin păr și ești gata de plecare.

Aranjeaza-ti parul Dacă machiajul nu a ieșit exact cum iți doreai tu, nu te stresa. Oricum barbații vor aprecia în primul rând formele. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre admin

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com