Mami, mami! Maseaza-ma!

Mami, mami! Maseaza-ma!

„A fi atins si mangaiat, a fi masat, este ca o hrana pentru bebelus, o hrana la fel de importanta ca mineralele, vitaminele si proteinele”, aceasta afirmatie esrte sustinuta de un cunoscut medic obstretician.

Arta masajului la bebelusi o regasim intr-o forma sau alta pe toate continentele. Masajul pentru bebe este mai presus de toate o forma de comunicare intre parinti si copil menita sa ii apropie si sa le dezvaluie o lume magica in care ei sunt personajele principale.

Lumea s-a dezvoltat si totul se intampla cu viteza luminii, iar mamiciile sunt mai preocupate de viata profesionala si mult prea obosite pentru a interactiona cu copii asa cum si-ar dori.. De aceea multi copii  petrec la cresa sau gradinita cate 40 de ore pe saptamana, iar de aici izvorasc si problemele legate de atasamentul intre mama si copil.

Exista insa ceva care i-ar putea ajuta pe parinti si pe copii deopotriva: masajul realizat de la varste cat mai timpurii. Un masaj simplu, de relaxare, de 15-20 minute, poate face minuni. Legatura dintre parinte si copil devine mai puternica, iar cei doi se pot bucura si de multe alte beneficii atat pe plan fizic, cat si psihic.

Este incontestabil faptul ca masajul este foarte benefic pentru bebelusi, si nu este vorba doar de a le crea senzatii de placere. Numeroase studii in domeniu ne arata ca masajul realizat de la varste mici, ideal chiar de la nastere: imbunatateste calitatea somnului; reduce stresul atat la copil, cat si la parinte; intareste sistemul imunitar; imbunatateste circulatia sangelui si starea pielii; ajuta sistemul digestiv; ofera ajutor in cazul durerilor dentare; imbunatateste sistemul respirator.

Asadar si prin urmare: Mami, mami, maseaza-ma!Dar cu recomandarea uleiului de bebelus Marillys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Irina

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com