Marillys va invita la Targul Verde, Cluj, editia a 7-a

Marillys va asteapta la Targul Verde editia a-7-a

   Targul Verde isi va deschide  iarna aceasta portile la Cluj,  in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, pentru a 7-a editie in Hypermarketul Cora. Targul Verde este unul din cele mai importante evenimente din Transilvania, care doreste educarea publicului consumator de produse bio si naturale de cea mai buna calitate si informarea corecta a consumatorilor in legatura cu beneficiile aduse de produsele bio/eco.

Bio/Eco/ Natural inseamna sanatos, inseamna evitarea exceselor, grija pentru tot ce ii oferim corpului nostru atat ca alimentatie cat si pentru igiena.

Targul Verde este un targ cu produse fara conservanti, coloranti, E-uri si alte chimicale, care doreste  sustinerea producatorilor si  distribuitorilor de produse „verzi”.

Avem placerea de a va invita  la Targul Verde, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2012, in incinta Hypermarket Cora, orele 08.00 – 22.00, unde Marillys va avea standul propriu si veti avea posibilitatea de a regasi produsele cosmetice naturale cu care v-am obisnuit.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com