Mărțișoare pentru fete cochete

Mărțișoare pentru fete cochete

Articolul acesta este dedicat in intregime baietilor si barbatilor care vor fi pusi in situatia de a alege un martisor pentru iubita, unul pentru mama, bunica, soacra,  colege de servici.  Tudor desi are doar 5 ani stie clar deja cui are de dat martisoare,Mary-asistenta care le verifica manutele si gura in fiecare dimineata la intrarea in gradi, pentru doamna directioare, pentru Moni si Claudia – educatoarele care ii sunt tare dragi. Nu o sare nici pe Crina – domișoara de engleza si ajutorul de educatoare,  Imolo- ingrijitoarea draguta care stie intodeauna  ce hainute si pijamale are fiecare copil din grupa si  nu lasa nimic sa se piarda.  Plus cateva colege care ii sunt lui mai dragi.

Martisor floare

 

Martisor Inimioara

Martisor inimioare

Mărțișor Steluța

Foarte multe martisoare si intodeauna bani pentru mici atentii care din pacate ajung pe fundul unui sertar.  Nici o fetita, domnisoara sau doamna nu poate purta atatea martisoare cate primeste. Iar dupa ce trece luna martie incet se depune praful pe ele.

Ca si anul trecut vin in intampinarea domnilor cu cateva propuneri de  martisoare utile pentru fete, domnisoare sau doamne cochete, martisoare ce pot fi folosite pentru  zonele uscate ale pielii. Mini lotiunile solide:  inimioare, flori   sau stelute contin  ingrediente 100% naturale (unt de cacao, ceara de albine si ulei presat la rece) cu arome florale numai bune sa sperie iarna si sa deschida drum primaverii.

Fiecare figurina cantareste 10-15 grame astfel incat  ajung pentru cateva aplicari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com