Mărturii pentru nuntă, botez sau cumetrii :)

Mărturii pentru nuntă, botez sau cumetrii :)

martrii pentru nunta

Cadoul meu pentru ei și mărturiile.

Pe Eli am cunoscut-o acum un an la un targ din Cluj. Am plăcut-o din primul moment de când a venit să-și bage nasul între săpunuri și să  încerce cremele. Nu are ce să nu-ți placă la o fată atât de frumoasă, plină de enegie, glumeață și mereu zâmbitoare. Unde mai pui ca mai avemun punct comun,  suntem mame de băiat,  al ei Mihnea, al meu Tudor.  Am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă. Probabil asta a simtit si ea pentru că mi-a încredințat o treabă foarte delicată. Realizarea mărturiiilor pentru bărbați,  de la nunta ei,  ce avea loc peste un an. La început am zis că poate glumește, dar de fiecare dată când ne întâlneam aducea din nou în discuție nunta și mărturiile pe care am să i le fac. Am povestit mult despre detaliile acestei nunti, care zic eu ca va fi cu totul altfel :). Cine a mai văzut la nuntă, cărți pe masă și în vârful mormanului de cărți vechi, un  aranjament de flori. Nu-i așa că e o nebunie?  :) A  trecut un an și au mai rămas 9 zile până la nuntă.

Draga  mea, să știi că nu ai fost stresantă și m-am bucurat de ori câte ori m-ai sunat să mă  întrebi cum stă treaba.  Nu m-am putut răbda să nu adaug în colet, alături de mărtuirii, câteva produse pentru  voi doi (câteva  produse care să vă facă mai plăcută luna de miere).

Coletul l-am expediat și mâine va ajunge la destinație, la nerăbdătoarea viitoare mireasă.

Poate vă așteptați la cine știe de produse cu floricele și  culori  de alb pur, ca pentru orice nuntă.  Nu vă mai spun nimic vă las să vedeți pozele.

mărturii  nuntă

Mărturii săpunuri naturale realizate manual cu condimente. Scorțișoară, cafea, cuișoare, pudră de cacao și striații asemănătoare lemnului cu miros de santal.

marturii nunta eli

martrii pentru nunta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com