Marturii pentru nuntă sau botez – noutăți

Marturii pentru nuntă sau botez – noutăți

  Evenimentele frumoase din viață au importanța pe care noi o acordăm. În ultimii ani am avut parte de  evenimente tematice iar tendința generală este de a se organiza nunți sau botezuri cu teme naturale, bio sau eco. Totul respectă tema aleasă începând cu  locația ( pădure, pajiște sau la umbra stejarilor bătrâni), aranjamente florale, șervetele, rochia miresei și tortul, pana la marturiile pe care  gazda le ofera invitaților.

marturii sapun natural

Printre cerereile de mărturii pentrununtă pe care le-am primit, m-am gandit și la mărturiile pentru botez ce mi-ar place sa le ofer ca si cadou invitatilor mei. Sapunul Prajitura a fost mereu apreciat si admirat  asa ca m-am gandit ca la dimensiuni mai mici ar putea fi un cadou frumos pentru invitati la o nunta sau un botez.

marturii botez

Marturiile, sapun natural, sunt  fabricate manual continand doar uleiuri vegetale, plante, flori uscate, argila, cafea, sucuri naturale si uleiuri esentiale. Pentru marturii puteti opta din intreaga gama de sapunuri, balsamuri de buze sau ape florale, de mici dimensiuni  personalizate in functie de preferintele clientilor.

marturii mini sapun cu bat de scortisoara

Iar cei care nu au nevoie de marturii pentru vre-un eveniment se pot delecta cu produsele cosmetice naturale pentru ingrijirea corpului, fabricate 100% natural.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com