Masculin – after shave fară alcool, cu ulei de lavandă

Masculin – after shave fară alcool, cu ulei de lavandă

De mic copil  am admirat ritualul bărbieritului bunicului, ori  de câte ori aveam ocazia. Mi s-a părut fascinant  felul în care își înmuia mai întâi barba, aparatul de bărbierit, lama, mișcările sigure și mirosul loțiunii pe care o folosea. Nu știu daca astăzi se mai foloseste, dar bunicul avea un pămatuf din par de bursuc și  un bol, în care își prepara spuma pentru  bărbierit. Partea cea mai amuzantă, pentru mine, era  felul în care bunicu își strângea buzele și felul în care arăta, cu spuma aceea albă pe fată, ca un Moș Crăciun.  Și acum îmi amintesc cât era de mic pachetul de lame pentru bărbierit și cum erau împachetate fiecare, în hârtie fină și subțire.  Îți mai amintești cum arătau aparatele de bărbierit și lamele de ras?  Mânerul care se deșruba, pamatuful, pasta, și loțiunea, toate mi se păreau minunate.

Etapa care necesita seriozitate și concentrare era bărbieritul propriu zis. Bunicul avea mișcari scurte și fine. Începea din părtile laterale ale feței și termina cu  bărbia și gâtul. După fiecare mișcare spăla aparatul plin de spumă sub jetul de apă. Deliciul întregului ritual era  felul în care bunicul reacționa la loțiunea pe care o folosea. Mirosul lui mi-a ramas în minte, îl recunosc astazi  uneori pe stradă și-mi apare în minte imaginea lui.

 

Cu gândul la el, am  creat  Masculin, o loțiune după bărbierit fără alcool, pentru protejarea, întinerirea,  hidratarea și regenerarea pielii. Masculin conferă pielii finețe, ulterior fiecare bărbierit devine mai confortabil.

imagine aftershave fara alcool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com