Minunea sevei de rostopască pentru piele

Minunea sevei de rostopască pentru piele

Crește liberă de nebună, pe toate gardurile, o călcăm în picioare fără să știm ce este, sau o plivim din curtea casei dintre flori. Nu e o buruiană, este o plantă medicinală, cu proprietăți curative reale. Dăm bani la medici și cumpărăm de atâtea ori medicamente cu bani mulți, pentru că reclama promite verzi și uscate pentru că am uitat, cu toții ceea ce bunicii știau să folosească, pe gratis din farmacia naturii.

remedii naturale

planta de rostopasca

Rostopasca, este o plantă cu flori galben-portocalii, care nu e bună de pus nici în vază, nici de crescut în jardiniere. Din mila Domnului crește singură și se încăpățânează să ne fie aproape, din belșug. Dacă vreodată ați avut vreun neg, și mi-e greu să cred că ați scăpat de asta, cum la fel de bine mi-e greu să cred că n-ați avut vreo bătătură, din acelea care pe un deget sau în palmă, sau chiar la picior, se încăpățânează să nu vrea să treacă, cu piatra ponce, atunci următorul pas este să-l tratați cu seva din tulpina de ROSTOPASCĂ.

Culegeți-o proaspătă, rupeți pur și simplu o tulpină, cu frunze și flori iar în capătul rupt va apărea imediat o picătură de sevă. Aplicați direct pe neg sau bătătură, generos și repetați procesul de mai multe ori. În câteva zile se va întâmpla minunea de a scăpa de afecțiunea pielii care vă sâcâie de ceva vreme. Simplu, fără durere sau fără altfel de tratamente.

remedii naturale

rostopasca

Când mai mergeți prin farmacii, data următoare, citiți cu atenție ce scrie pe fiecare cutie. Farmaciile sunt pline de extracte de plante, care până la a ajunge în borcănele sau sticluțe au fost și ele la rândul lor naturale, sub forma lor firească. Diferența e în ambalaj, iar cine pleacă urechea la câteva sfaturi, poate ușor să revină la calea naturală de a folosi ceea ce Natura însâși, fără bani, ne pune la dispoziție. Nu cred că comoditatea de a desface un ambalaj sau o cutie cu creme care conțin plante naturale poate substitui ceea ce forma primară, planta în sine ne poate oferi.

S-aveți parte de multă, multă sănătate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Calin

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com