Organizarea produselor cosmetice

Organizarea produselor cosmetice

S-a încheiat înca un an din viața noastră iar după zilele liniștite sau prea pline de musafiri și vizite, am reintrat în ritmul normal. Ca la fiecare început de an cu siguranță v-ați propus câteva lucruri care să aducă ceva bun sau un plus în noul an. Multe dintre voi și-au propus să slăbească, să-și schimbe stilul de viață, să facă ordine și  să își organizeze mai bine lucrurile  pe plan personal sau profesional.

Eu nu am apucat să-mi propun prea multe, pentru că am trecut direct la fapte. Mai exact  m-am apucat de rearanjat lucrurile în bucătărie și prin  birou. Am mai mutat și câteva piese de mobilă în living, după ce am desfacut bradul, așa că acum este mai mult spațiu. Probabil zilele următoare vor urma și dulapurile cu haine, băile și camera lui Tudor (cu siguranță e nevoie de o sortare atentă a jucariilor).

Cred ca tot la început de an, o selecție  și o organizare a produselor cosmetice ar fi bine venită. Nu uitați să verificați termenul de valabilitate al produselor cosmetice, chiar dacă  nu au miros rânced , nu înseamnă că nu-ți vor irita pielea.

Iată câteva imagini care cu siguranță te vor inspira.

aranjament cu pensulde pentru machiaj

Înaite de a le aranja, spala-le cu puțină apă și săpun.

organizarea obiectelor de uz personal in baie

produse de machiaj organizate

organizarea produselor de machiaj in cutie

cum sa-ti faci propriul tau dulapior pentru cosmetice

Mai multă organizare între obictele personale te  va ajuta să te decizi mai ușor în alegerea culorilor. Astfel vei caștiga câteva minute înaite de a ieși dimineața din casă.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com