Săpun cu Busuioc și Mentă

Săpun cu Busuioc și Mentă

După o zi   caniculară abia aștepți să ajungi acasă să arunci hainele de pe tine și să te răcorești sub duș. Propunerea mea de astăzi este săpunul cu Busuioc și Mentă, pentru o senzație intensă de răcoare,  pentru tonifierea  corpului și a psihicului.Săpunul este hidratant

Se știe că uleiul esențial de mentă are nenumărate beneficii și capacitatea de a trata mai multe probleme de sănătate. Uleiul  esențial de mentă are vitaminele A și C, omega -3, acizi grași, dar și minerale ca potasiu, calciu, magneziu, cupru sau fier. Menta poate fi folosită ca și tratament  în mai multe variante: sub formă de pulbere, infuzie, tinctură, ulei esențial sau pentru băi terapeutice. În tratamentele pentru piele, uleiul esențial de mentă este folositor tenului cu acnee sau iritat. Busuioc și Mentă este un săpun realizat prin procedeul tradițional „la rece”.
Realizat din ingrediente exclusiv naturale: ulei saponificat de ( măsline și cocos), ulei de sâmburi de struguri, ulei esențaila de busuioc, ulei esențial de mentă.

Săpunul cu Busuioc și Mentă il găseși în magazi  la produse recomandate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com