Sărută-mă și taci

Sărută-mă și taci

Toate visăm să avem buze frumoase, cărnoase și catifelate, numai bune de sărutat. Numai că  există mici piedici pentru a atinge perfecțiunea, ca de exemplu ticurile, vremea de afară sau lipsa hidratării. Fie ca este încă iarnă sau deja adie vântul tăios de primăvară, pielea sensibilă a buzelor se usucă imediat, datorită factorilor de mediu. De aceea în  perioada rece sau la trecerea de la rece spre cald e bine sa ne protejam buzele cu un balsam. E de preferat un balsam de buze 100% natural, din ingredinete naturale: ceară de albine, unt de cacao și uleiuri vegetale (cătină, galbenele, avocado, sâmburi de struguri, semințe de zmeur ect).  Nu uita,  pielea absoarbe 60% din substanțele cu care intră în contact. Uleiurile și unturile înmoaie și hrănesc iar ceara de albine  protejează pielea buzelor, de vânt, frig sau raze ultraviolete.

 

Balsam de buze cu catina- turnarea

Balsam de buze cu vanilie

 

 

Balsam de buze cu menta

Balsam de buze cu ciocolata

Balsam de buze cu cocos

 

Tu pe care l-ai lua acasa?  Pentru cele care nu se pot hotarâ, am realizat un pachet cadou format din patru balsamuri de buze.

 

Pachet de 4 balsamuri pentru buze

 

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele apariții, reduceri sau cadouri  100% naturale, te invit să te înscrii la NewsLetter!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com