Soluții naturale pentru îngrijirea buzelor

Soluții naturale pentru îngrijirea buzelor

Îngrijirea buzelor într-un mod natural ar trebui să facăpparte din programul tău  zilnic. Pielea buzelor este sensibilă și este primul lucru pe care ceilalți il observă la tine, în special dacă ele sunt crăpate, palide sau uscate. Pentru o îngrijire naturală și buze sănătoase urmați câțiva pași.

ingrijirea buzelor uscate

1. Beți cantitatea necesară de apă în fiecare zi pentru a menține buzele hidratate. Menținând nivelul optim de hidratare veți  evita uscarea și crăparea lor.

2. Ticuri ca și linsul, mușcatul sau sugerea buzelor trebuie stopat deoarece provoacă uscarea, crăparea și sângerearea  lor.

3. Alege un balsam fară alcool sau acizi care nu face altceva decat sa provoace uscarea buzelor și să creeze dependență. Folosește un balsam de buze natural, hrănitor, care grăbește vindecarea.

4. Protejează-ți pielea buzelor cu un balsam de buze hrănitor ce oferă protecție solară și te ferește de vânt și temperaturi scăzute iarna.

Balsam de buze cu catina stick

 

5. Nu uita de exfolierea pielii buzelor atunci când aplici o mască pe fața și pe decolteu. Și buzele au nevoie de Îndepartarea celulelor moarte pentru ca pielea să respire și să poată absorbi vitaminele din balsamul ce îl aplici.

IS693058

6. Folosește ruj și creioane pentru  buze  cu un plus de hidratare și hrănire a pielii. Dacă simți că rujul iți usucă pielea după aplicare, folosește un ruj cremos.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com