Soluții salvatoare pentru pielea uscată

Soluții salvatoare pentru pielea uscată

Au trecut abia două săptămâni  de când m-am întors de la plajă, căldură, soare și am ajuns mult prea repede la temperaturi  scăzute și vreme mohorâtă. Bronzul arămiu l-am ascuns sub bluze cu mânecă lungă și pantalonii groși.  Nu știu cum a fost pentru voi întoarcerea din vacanță și cum se simte pielea voastră dar a mea e mereu flamandă de uleiuri și creme din abundența. M-am gândit că poate și voi aveți nevoie de câteva sugestii pentru o cremă hrănitoare astfel încât pielea mâinilor și a picioarelor să nu devină albă și aspră.

Pentru corp folosesc untul Portocală cremoasă, ce conține unt de cacao, unt de shea, ulei de cătină cu multă vitamiana C.  Toate cele trei ingrediente sunt perfecte  pentru  hrănirea pielii și menținerea  elasticității. Untul de shea este ingredientul perfect pentru prevenirea vergeturilor.

 crema hranitoare pentru piele uscata

Ce unt de corp aș fi folosit daca vremea mi-ar permitea să port încă ținutele de vară? Unt de corp Mousse au Chocolate, care accentuează  culoarea pielii proaspăt bronzate. Unde mai pui că  ai parte de un desert direct pe piele, un miros minunat de ciocolată.

Unt de corp pentru piele bronzata

O alta propunere ar fi untul de corp Happy Body with Verbena pentru domnisoarele sau doamnele care prefera aromele mai fresh in locul celor fructate sau dulci.

Unt de corp cu miros fresh

 Vă las să vă delectați  cu untul preferat după dușul de seară.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com