Stil de viață sănătos pentru un corp frumos

Stil de viață sănătos pentru un corp frumos

 Grija pentru frumusețea naturală și armonia corpului nostru, nu vine numai de la exterior prin tratamente corporale naturale. În primul rând frumusețea unui om vine din suflet, apoi  sănătatea  corpului vine din ceea ce mâncăm, pentru ca suntem ceea ce mâncăm. Daca acestea sunt  îndeplinite, partea cea mai simplă este îngrijirea corpului care începe cu respectul de sine și igiena de bază. Pentru a nu-ți încărca corpul cu toxine folosește  produse cosmetice naturale.igiena de baza si respectul pentru corpul tau

 Am mai zis și repet,  nu poți avea un corp frumos, fară celulită și aripioare dacă nu faci altceva decât să stai în fața televizorului și să mănânci orice ai la îndemână. Pentru un corp frumos e nevoie de multă ambiție, mult efort și stăpânire de sine.

miscarea si efotul fac corpul mai armonios si mai rezistent

Înceracă să mănâci mese regulate, echilibrate și în cantități mici.  Mâncăm ca să traim nu trăim ca să mâncăm. Acesta ar trebui să fie un stil de viață și nu o perioadă cu o dietă chinuitoare. Mănâncă cât mai multe fructe, legume naturale iar carne în porții mici, plus  hidratare pentru ca funcționarea corpului să fie una normală.

mancare sanatoasa si echilibrata Oricât de ocupată ai fi, nu uita de tine. Rezervă-ți câteva minute pe zi pentru igiena ta, iar dacă timpul îți permite, chiar ceva timp în plus pentru răsfățul pielii, pentru manichiură, pentru a-ți aranja părul și pentru câteva minute de mișcare pe zi.  Starea ta va fi mai bună,  te vei simți mai bine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com