Târgul de la Iulius Mall organizat pentru Valentine Day

Târgul de la Iulius Mall organizat pentru Valentine Day

Iubirea e în aer, asta e clar, dacă ar fi să te iei după evenimentul din Iulius Mall – de la Cluj. Dacă până acum nu ați ajuns, ar fi păcat să nu o faceți astăzi sau mâine. Sunt atâtea standuri cu produse handmade, lumânări, papioane … etc … și eu, desigur, cu cosmeticele naturale marca Marillys. De fiecare dată când vin la Cluj mi se umple sufletul de bucurie, mă revăd cu voi, cei ce apreciați produsele mele și care le cumpărați frecvent. Simt că e mai mult decât comerț, am senzația că suntem o familie mare, pentru că știu mai multe decât în care buzunar sau poșetă țineți banii. Vă știu pe nume, am prieteni dintre voi și pe măsură ce timpul trece, găsesc în oamenii ce îi cunosc noi prieteni. Iubesc această ”meserie” pentru că mă duce aproape de oameni. De prieteni zic eu, pentru că am depășit bariera trocului și ne știm mai departe decât o relație formală.

Pentru prima dată am extins standul, pe 2 m amenajați cu rafturi în trepte din lemn, ca să pot etala cu mândrie întreaga mea muncă. Lemnul mă reprezintă în egală măsură, e natural, susține elegant și simplu produsele cosmetice naturale. Vă pot spune că la acest târg cremele de față și deodorantele sunt vedetele incontestabile, că pentru cei care au dorit ceva și stocul a ajuns la 0, am preluat comenzi și le voi livra după ce mă reîntorc acasă. Îmi place când vin aici, dar și când mă întorc acasă, la cealaltă jumătate a familiei mele. Din imaginea de mai jos se vede că suntem 2, și număr clipele până când ne vom întâlni.

V-aștept la Mall, la Iulius Mall, până mâine sunt aici.

Zâmbiți, iubiți și fiți fericiți, e doar o alegere, alegeți partea bună, e destulă supărare pentru alte greutâți, sufletul în schimb e o chestiune doar de alegere.

Eu aleg să iubesc, să fiu fericită !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Calin

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com