Tunsori naturale masculine cu atitudine și eleganță toamna 2013

Tunsori naturale masculine cu atitudine și eleganță toamna 2013

Cu siguranță cunoașteți figurile  bărbaților din următoarele poze de pe micul ecran. I-ați remarcat  în filme interpretand personaje negative ori pozitive. Vă prezint câteva figuri masculine cunoscute, cu tunsori naturale și elegante ce pot concura tendințelor toamnei 2013. Mai tineri sau mai în vârstă, cu riduri sau plini de entuziasmul tinereții, toți au ceva în comun. Indiferent de look-ul pentru care optezi,  nu uita  nici o secunda că atitudinea face diferența. În fiecare dintre voi ar trebui să existe   bărbatul elegant cu stil, clasă și gusturi rafinate, ce știe purta cu elegantă și naturalețe papionul sau  geaca de piele.

Între băiat și bărbat diferența este doar prețul jucăriei. Femeile evoluează și gusturile de la 20 de ani nu  mai corespund cu cele de la 30, 40 sau 50. Înaite de 20 îmi plăceau băieții cu părul lung, cu suflet de artist, neînțeleși și rebeli. Astăzi apreciez bărbatul cu atitudine, eleganță, minte destupată, cu inițiativă și plin de viață. Mereu glumeț  și zâmbitor știe ce vrea și se  adapteză din mers diferitelor situații în care este pus.

tunsoare medie masculina 2013

tunsori clasice barbati cu atitudinebarbat cu atitudine si look naturaltunsoare  medie pentru un barbat clasic cu atitudine  Cu admirație pentru bărbatul elegant  dar totuși masculin într-un mod natural!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com