Uleiul de ricin

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este apreciat datorita faptului ca are efecte miraculoase asupra organismului uman, este  folosit de secole in scopuri terapeutice. Se considera ca cele mai multe beneficii ale uleiului de ricin provin din faptul ca contine un numar mare de acizi grasi nesaturati.

uleiul de ricin si beneficiile lui

Uleiul de ricin poate fi folosit in tratarea multiplelor afectiuni atat intern cat si exern. Datorita ptroprietatilor antiinflamatorii poate fi folosit in tratarea artritei, durerilor musculare si a durerilor articulare. Datorita efectului laxativ el poate fi folosit in tratarea constipatiilor dar  si in cazul nu pentru o perioada mai mare de 3 zile. Deasemenea uleiul de ricin poate fi folosit in combaterea parazitilor intestinali. Pentru piele  uleiul de ricin poate fi folosit ca si ingredient in retete pentru tratarea pielii uscate, pentru ameliorarea ridurilor sau pentru calmarea iritatiilor pielii.

In tratamentele de infrumusetare uleiul de ricin este folosit din varful firului de par pana la tratarea unghiilor slabe ori casante.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com