Uleiul pentru masaj cu Ylang -Ylang

Uleiul pentru masaj cu Ylang -Ylang

Ulei de masaj cu ylang ylang

Week-endul se apropie, mai sunt 2 zile pana  sambata, cand vei putea sa-ti petreci  o dimineata  lenesa in pat. Iata propunerea mea pentru week-end:

Uleiul pentru masaj cu Ylang -Ylang, o combinatie din uleiuri usoare, presate la rece, ulei de susan, ulei de migdale dulci bio , ulei de samburi de struguri si ulei de jojoba bio.

Aceste uleiuri sunt usor absorbite si sunt foarte bine tolerate de orice tip de piele. Este imbogatit cu ulei esential floral si exotic pentru un efect maxim de relaxare . Folosirea uleiului este recomandata pentru hranirea pielii uscate, lipsita de startul protector de lipide.
Uleiul pentru masaj cu Ylang Ylang ofera o stare placuta de relaxare si deconectare atat prin puterea  uleiului esential asupra psihicului, dar si datorita relaxarii musculare. Uleiul de masaj cu Ylang- Ylang de la Marillys, este relaxant, potrivit atat pentru masajul corporal cat si pentru masajul facial.

Ingrediente exclusiv naturale:
Ulei de samburi de struguri, ulei de jojoba bio, ulei de susan, ulei de migdale dulci bio, ulei esential de Ylang-Ylang.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com