Un produs destinat  barbatilor

Un produs destinat barbatilor

deodorant fara aluminiu

  Santal, Anason, tea tree este un deodorant natural destinat barbatilor. Deodorantul are o nota predominata de santal, inundat de aroma fresh a uleiului de anason si tea tree.
Deodorantul natural Santal, Anason, Tea tree,  neutralizeaza mirosul transpiratiei prin combaterea si distrugerea bacteriilor de la nivelul pielii care produc acest miros. Transpiratia este un proces natural de reglare a temperaturii corpului, prin care acesta elimina o parte din toxinele prezente in corp.
Aproape toate antiperspirantele de pe piata contin cantitati mari de aluminiu si produse sintetice pentru a te impiedica sa transpiri. In mod normal glandele sudoripare de la nivelul axilei permit corpului sa elibereze toxinele dar si sa regleze temperatura prin eliberarea transpiratiei. Transpiratia eliberata dste piele nu are miroas dar in combinatie cu bacteriile aflate in aceasta zona apare mirosul neplacut. Blocarea acestui mecanism natural cu un antiperspirant poate cauza cresterea numarului de toxine din corp ceea ce poate agrava sau produce probleme de sanatate. acestui mecanism natural cu un antiperspirant poate cauza cresterea numarului de toxine din corp ceea ce poate agrava sau produse probleme serioase.

Contine ingrediente naturale:
Ulei de cocos
Unt de cacao organic – un atioxidat ce neutralizeaza radicalii liberi si da o perioada de valabiliate de pana la 2 ani produsului ;
Ceara de albine bio – neutralizeaza mirosul cauzat de enzime. Protejeaza impotriva iritatiilor.
Ulei de avocado bio- delicat cu pielea sensibila a axilei, protejeaza pilelea de iritatie;
Unt de cocos, amidon alimentar, bicarbonat de sodiu
Ulei esential: santal bio, anason bio, tea tree (puternic antibacterian,antiseptic) .

Acest deodorant NU CONTINE: PARABENI, ALCOOL, ALUMINIU.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com