Unt de shea și săpun cu lapte de capră, trusa ta de îngrijire

Unt de shea și săpun cu lapte de capră, trusa ta de îngrijire

Fie ca ești  femeie sau bărbat cu piele fină,  sensibilă, viitoare mămică sau mamică cu un bebe ce are dermatită atopică, untul de shea și săpunul cu lapte de capră, sunt două produse  ce nu ar trebui să-ți lipsească  din trusa de îngrijire.

În primul rând  mă refer la cei cu piele sensibilă scată,  deși sunt mereu atenți la ce săpun folosesc și citesc mereu ingredientele de pe produse încercând să aleagă produsul cu cât mai puțini parabeni si fara parfum. Cunosc  persoane care în timpul liber meșteresc pe la cabana de la țară, în grădină sau pe la bucătarie și au pielea foarte uscată deși o îngrijesc seară de seară.  Un tratament cu unt de shea si aplicari repetate inmoaie si vindeca pielea crăpată.

Pentru femeile insarcinate elasticitatea pielii trebuie mentinuta si  de aceea este de preferat a se unge cat de des este nevoie cu unt de shea. Untul de shea previne aparitia  si trateaza  vergeturile. Fiind  cremos untul de shea se topeste la caldura pielii si se transforma in ulei astfel se aplica usor si se absoarbe repede in pielea insetatat de lipide. Untul de shea se poate folosi si dupa nastere, pentru a reface fermitatea pielii pana la revenirea corpului la dimensiunile initiale.

Dermatitat atopica  este o fectiune a pielii ce se manifesta prin inflamare si senzatia de mancarime (prurit). Dermatita atopica apare in prima copilarie dar poate aparea la toate vartsele. 60 pana la 85% din  cazuri, dermatita atopica aparepana la varsta de 5 ani. Pentru a  trata in prima faza dermatitat atopica folosit un unt sau o lotiune de corp pe baza de unt de shea, ori folosiți direct untul de shea pe pielea afectată. Consultul de specialitate este necesar.

unt de shea si sapun cu lapte de capra hranitor pentru pielea sesnibila si foarte uscata

Venim în ajutorul celor care se confruntă cu  această problemă și de aceea am creat  o trusă specială.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Adriana

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com