Untul de cacao, desfrau dulce pentru piele!

Untul de cacao, desfrau dulce pentru piele!

In cazul in care  mai era nevoie de inca un motiv pentru un desfrau dulce, oamenii de stiinta au dovedit ca untul de cacao catifeleaza pielea si poate reduce deteriorarea ei de la expunerea la soare.

Desi cunoscut in principal ca ingredient de baza in fabricarea ciocolatei si mai putin ca ingredient cosmetic, untul de cacao este prezent in majoritatea produselor pentru bronzat (avand proprietatea de a fixa si uniformiza bronzul) deoarece contine un procent foarte mare de tocoferoli, substante ce ii dau un puternic caracter antioxidant.

Alt beneficiu deosebit a untului de cacao este imbunatatirea elasticitatii pielii, prevenirea si reducerea vergeturilor. Acest lucru se datoreaza capacitatii lui de a patrunde dincolo de primul strat al pielii, epiderma, pana la nivelul dermei, de unde incepe o reparare a tesutului distrus din interior catre exterior. Untul de cacao diminueaza si culoarea diferita a vergeturilor fata de restul pielii.

Totodata  asigura o bronzare uniforma si naturala, hraneste pielea in profunzime, lasand-o supla si matasoasa, se absoarbe usor in piele, este un factor natural de protectie UV datorita continutului mare de antioxidanti, si intensifica regenerarea.

Nu mai e nevoie sa mentionez ca acest unt  este un hidratant de exceptie natural ,in orice anotimp, fiind o binecuvantare in orice crema, indeosebi pentru pielea uscata…

Asa ca doamnelor si domnisoarelor, lasati-va rasfatate!

Recomandarea mea untul de cacao organic Marillys!

 

 

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Irina

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com