Vreau relaxare, vreau o baie! Dar cu multa, multa sare!

Desi prefer dusul pentru ca este mai sanatos si mai rapid, baia are partea ei placuta. Este o adevarata oaza… E adevarat ca pentru piele nu este foarte sanatoasa, insa e atat de relaxanta incat nu ne putem abtine la vederea cazii pline cu apa calda si spuma parfumata.sare de  baie relaxanta cu lavanda

Vreau sa fiu mai optimisa, mai plina de energie ,  sa am pielea mai catifelata, mai tonica  iar toate acestea le pot obtine cu cu sare de baie tonica.De spun tonica? Deoarece tonicitatea este oferita doar de sarurile care activeaza circulatia sangelui dar si circulatia limfei.

Sarea de baie ramane o anonima pentru multi, necunoscandu-i-se calitatile si valoarea. Proprietatile ei sunt folosite in scopuri terapeutice, pentru calmarea durerilor si la vindecarea unor boli (cardiovasculare, ginecologice, abdominale, dermatologice, osteoarticulatorii).

Sarea de baie este elementul obligatoriu pentru o sedinta de imbaiere perfecta. Beneficiile sunt pe masura: piele catifelata, stres zero si un plus de sanatate. Cine nu ar aprecia o asemenea modalitate de relaxare?

Recomandarea mea pentru astazi este una,evident naturala si fara uleiuri esentiale : Sare de baie tonica „Sal du Lune” – 100% naturala de la Marillys

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Despre Irina

Trimite un raspuns

Inceputul paginii
Abonează-te la newsletter
Dacă dorești să fii primul care află noutățile despre cosmetice naturale, înscrie-ți adresa de email la newsletter
Fii și tu lângă noi, cei ce apreciem cosmeticele handmade
Powered By WPFruits.com